Julshopping

Brorsan ringde imorse och hörde sig för vad vi skulle göra idag. Mannen och jag hade bestämt oss för att ta en tur på stan. Brorsan och hans familj valde att hänga på, så nu har vi varit på stan med alla andra. Fast det gick riktigt bra. Vi tog oss ut till Sisjön, ett för oss, nytt shoppingcenter och där var det inte lika hysteriskt som jag tror att det skulle varit mitt inne i stan.

Vi var bl.a på Systemet. Jag gillar en likör som heter Baja Rosa (jordgubbssmak), men idag hittade vi även en annan Baja likör, Baja Päron. Namnet på likören får det inte att vattnas i munnen, men mums vad god den är. Om man är ett fan av sötsliskiga drycker. Det är en fröjd att gå på Systemet nu för tiden. Jag gillar att gå runt och bara insupa*L* sortimentet av alla olika sorters drycker. Tänk förr...nummerlapp...kassa...köer. Vilken tid det tog.

Vi fikade. Förstås. Jag åt en väldigt god grillad panini med brie och salami, chokladboll och latte. Mums! Det är lite farligt att fika när man blivit på gränsen för hungrig, för då äter man oftast mer med ögonen än med magen. Fast...jag klarade mig den här gången. Jag blev mätt, men jag orkade allt. 

Kramkram!  

Kommentarer
Postat av: Cissi

Visst är det kul att gå på systembolaget! Ibland kommer jag ut med nya viner som jag köpt efter etikettens skull. Ibland blir det en fullträff men ibland raka motsatsen.. :o)
Hoppas du får en skön lördagskväll!

Postat av: Sara [ H E M M A F R U N ]

precis! annars kan det lika väl vara coca cola..

tack för kommentaren
ha en trevlig lördag!

2007-12-22 @ 16:41:54
URL: http://mrsp.blogg.se
Postat av: MO

Här i byn får man fortfarande handla starka varor över disk, du kan tro att maken gillar systembolag i större städer där man traska omkring o kolla o röra vid allt själv, önskar dig en riktig GOD JUL, kram

2007-12-22 @ 17:12:53
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Kikar in som hastigast för att önska en god jul
// Anna-Carin

2007-12-22 @ 17:42:26
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: Sabine

Åh jag älskar panini!

2007-12-22 @ 18:01:54
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Matilda

Visst är det kul att julshoppa? Haha :D God jul!

2007-12-22 @ 20:52:54
URL: http://MATILDAKATARINA.blogg.se
Postat av: Mia

Likörtips: Amarulla, godare än Bailey's!! Ha en skön dag, Ulla!!

2007-12-23 @ 10:52:20
URL: http://www.matmia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback