Leka

Jag älskar att

Leka...
image417
...med kameran

Vad händer med bilden...
image418
...om jag fotograferar objekten med ett Mine glas som bas?

Hur blir det...
image419
...om jag fotograferar utifrån och in?

Foto Ulla

När det gäller fotografering så har jag föstått att, för att fånga en bra bild så behöver man ta många (och då menar jag många) bilder på samma objekt, för att kanske (och då menar jag kanske) kunna fånga bilden med stort B

/Energikram till Er alla! 

"Acessoarer"

Nu har vi fått några "acessoarer" till vårt kök

Kokbokshållare
image414
Onödigt...men roligt

Hushållspappershållare image415
Långt ord. Heter det så? Låter skumt

Fyra fristående krokar
image416
Än så länge hänger det ingenting på dem. Det kommer.

Foto Ulla

Andetag

Ibland känns det jobbigt och tungt... image413
...sätt Er ner. Andas. Långa, djupa andetag. Tänk på något som får Er att känna lugn och tillfredsställelse... och börja om på nytt (vad ni än höll på med)

Foto Ulla

/Med önskan om en bra dag!

Semlor

Jag kan tycka att januari och februari är två dödstråkiga månader. Jag längtar till mars när det börjar märkas att våren är i antågande, men en sak som piggar upp i januari/februari är...semlor!
Jag ÄLSKAR semlor...
men det är viktigt att bullen är alldeles färsk och...
att bullen dignar under ett mandelmasseberg.

image412
Mumskillibabba!

Foto Ulla

Ha en skön tisdag!


Ett steg i taget

Vill önska Er alla en underbar dag!

image411
Fotö 2008

Foto Ulla

Ps 
The Jane Austen Book Club är en film jag varmt kan rekommendera. Den var hur mysig som helst. Kom på mig själv att  flera gånger under filmen sitta och småle och så ville jag inte att den skulle ta slut Ds


/Kram  


Idag...

ska jag på bio: Jane Austen bookclub. Den verkar hur mysig som helst. Efter dagens film har jag sett fem...fattar ni...fem filmer under bara januarimånad. Nästan lite pinsamt. Har inte människan något annat att göra *S* Hur ska det sluta? Kanske årets besökare? Filmerna jag sett är : Bee Movie, National Treasure, Good luck Chuck, Försoning och så idag Jane Austen Bookclub (se ovan)

Ha en underbar dag!

Ps. Idag regnar de inte hos oss. Jag ser t.om. lite blå himmel. Fantatiskt! Ds. 

Det var svårt

Igår, när jag som vanligt gick till jobbet så var det svårt...att uppbåda positiv energi. Har jag bestämt mig för en sak så kan jag vara ganska envis. Ska jag promenera till och från jobbet... ja då gör jag det i ur och skur, men igår...aaaahhhhhhhh! *L*

Regnet öste ner. Jag blev blötare och blötare för varje steg jag tog. Ni vet, till slut bryr man sig inte om om man klafsar rakt igenom vattenpölar eller inte. Till slut var jag tvungen att som ett mantra säga: "Idag blir en bra dag, idag blir en bra dag, idag blir en bra dag..."

All frustration försvann som i ett trollslag när jag kom till jobbet, för en kollega sa att jag alltid verkar så glad och verkar orka och vilja så mycket...och då hade jag ändå, tyckte jag, spytt lite galla över min promenad...fast det är klart...jag försökte göra något roligt av promenaden. Det går ju inte att vara sur över något man inte kan påverka.
 
"Se det stora i det lilla"

/Kram!

Made with love


image410

Foto Ulla

Önskar Er en torsdag med mycket kärlek!

Vilken skillnad...

vädret gör. Igår hade vi ett fantastiskt väder. Det kändes som om jag svävade på små rosa moln. Idag var det som vanligt igen....grått och regnigt. Fast det gör egentligen inte så mycket. Jag och min familj är friska och mår bra.
 
För tillfället ligger jag i soffan
med den bärbara i knät och
kaffet på bordet och
livet känns... 
pretty good.

Hoppas Ni haft en bra dag!  

Olika perspektiv

Allt beror på i vilket pespektiv och i vilka samanhang man väljer att se på saker och ting.

Nära eller på avstånd.
På avstånd eller nära.

Perspektiv som ser olika ut beroende på vilka vi är och i vilket skede i livet vi befinner oss. Hur man än vrider och vänder på olika perspektiv så finns det lika många sätt att se på saker som det finns människor. Går det att säga att ett perspektiv är mer rätt än ett annat?    
image406

image407

image408

image409

Foto Ulla

Plötsligt händer det...

GULDMEDLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image405

Foto Ulla

Den ena...

...dagen läggs till den andra. Tiden rusar. Hur gör vi för att ta tillvara på den tid vi har? Ser vi möjligheter eller hinder? På vad väljer vi att lägga vår energi. Den positiva eller den negativa? 

image403

image404

Vilken bra dag det blir!!!

Foto Ulla


Önskar...

...Er en härlig måndag

Slå inte ...
image402
...knut på Er själva. Ta det med ro och njut av livet.

Foto Ulla

Ps. Ikväll är det bio. "
Försoning".  Med jobbarkompisarna. Ds. 

Tankar

En titt i ...
image397
...backspegeln.

Vardagen slås i ...
image398
...spillror.

Fångad i ...
image399
...ett nät av rädsla.

Ett ...
image400
...spår hittas.

Ett spår som medför en väg upp...  
image401
...och tillbaka till vardagen, men en annan sorts vanlig vardag.
 
Foto Ulla

Ta vara på stunden! Här och nu.

/Kramar!

För bra

Vår kamera (Canon G7) är helt suverän och den har blivit än bättre med den nya blixten (430EX). Kanske lite FÖR bra. Jag tycker ju om att fota nära (som ni kanske märkt) och då måste jag verkligen tänka på att ta bort minsta lilla skräp annars syns det på bilden. Till exempel igår när jag fotade ljuset och vinet, så på en av bilderna (som jag inte la in på bloggen)...

...det enda jag såg var den lilla... 
image396
..."trådbiten"och SÅ kan man ju INTE ha det. 

Vilken tur att...
...jag inte fotar människor så ofta. Varenda rynka och pormask skulle ju synas *L* 

Foto Ulla

Ps Träningsvärken är nästan ett minne blott. Jag kan i stort sett obehindrat gå upp för trappor  igen. Hurra! Ds
  

Nu...

...ska jag ta mig ett glas vin. Mumsfillibabba!

image395

Foto Ulla

Ha en go lördagkväll!

Älskar...

...vår ugn som har automatisk självrengöring. Man kan samtidigt rengöra långpannan. Vid automatisk självrengöring värms ugnen upp till ca 500 grader. Rester från stekning, grillning eller bakning bränns bort.

Före
image393

Efter
image394

I väntan på...

...att filmen skulle börja igår.
image390

...så gäller det att roa sig själv. (Det kom några till lite senare)

Vanlig traditionell bild...
image391
...eller?

Nääääää!!!!! Inget kul

Vad sägs om en...
image392
...craaaaazy bild istället!

Heureka

Jag vet att det är tidigt. Lördag och vi är lediga. Men det går inte att sova längre. Heureka...nu har jag kommit på det! Jag har hört att om man sover för lite, så är risken att drabbas av övervikt större än om man får sin Törnrosasömn. Det är därför JAG bär på lite för många kilo, alltså. *L*

Många bäckar små...Den här arbetsveckan har jag gått 5,6 mil eller 44 374 steg. Bara genom att promenera till och från jobbet ger ca 10 000 steg/dag.

Min träningsvärk är INTE bättre. Snarare känns det på fler ställen på kroppen idag, men imorgon, då jädrar... ska kroppen få sig en omgång till. Bodypump ska få ordning på denna kropp. Jag har hört att man ska träna för att bli äldre...

Filmen 
Good luck Chuck var ok. Vi var inte många som gick på bio 16.15 en vanlig fredag. En vecka innan lön. Men nu är jag en film närmare chansen att bli Guldmedlem på SF.

/Ha det bäst i stormen!

    

Det är på gång!

Aj, aj, aj!!!
Värsta tränningsvärken är på väg.
Ont?  
Ja! (I benen I magen. I ryggen. I rumpan. I armarna, dvs i HELA kroppen), 
men...
...gott ont.

Ha en görgo fredag!

Ren desperation

Jag är med i SF:s Bioklubb och nu visar det sig att jag lyckats samla ihop såpass mycket poäng under ett år att jag snart har chans att bli Guldmedlem. Det fattas bara 229 poäng. Som Guldmedlem får jag bl.a. 1,2 poäng per krona och ett extra snyggt kort. Jag har redan bokat in två biobesök nästa vecka ("Försoningen" och "Jane Austen Bookclub"), men jag skulle behöva boka ett till för att vara säker på att nå upp till de poäng som behövs. Mannen och jag har nu tittat igenom SF:s bioprogram och efter mycket letande har vi nog hittat en film som vi nog ska se imorgon ("Good luck Chuck"). Är jag desperat eller är jag desperat? Ja, ja...ni får ta mig som jag är *L* 

Porlande

Idag ÄR en annan dag och livet...
image389
...porlar nästan igen.

Det är konstigt, men vissa dagar vaknar man och känner sig låg. Utan anledning...eller man kanske innerst egentligen vet vad det är, men ...

Jag vågar nästan inte säga det, men idag ska jag göra ett nytt försök att komma iväg på träningen. Bodypump. Senast avbokade jag och gick ut och promenerade istället. Sen var jag sjuk till och från hela december, men nu har jag ingen ursäkt längre *L*

/Kramar!  

Uppdatering
Musklerna darrar av utmattning. Ja, jag kom iväg på träningen, men nu vet jag inte om jag vill att det ska komma en morgondag. Förstår ni vlken träningsvärk jag kommer att ha imorgon och på lördag ska vi bara inte tala om. Hjälp!

Vissa...

...dagar känns bättre än andra.

Vi ses en annan dag!

/Kram!

Blir man glad eller blir man glad

Jag har fått två utmärkelser. En av Britten och en av Cissi. Hipp, hipp hurra! Tack snälla söta ni. Jag blir alldeles varm i hjärtat.

Jag ger nu vidare utmärkelsen genom att ge den till er alla som jag brukar besöka. Ni förgyller mina dagar med era inlägg om ditt och datt. Tack för att ni delar med er.

/Kram

En dag närmare...

...helgen och ledigheten. Nej, hur var det nu? Ja, just det leva i nuet. Njuta av stunden. Sååååå...ta fram med det positiva. Jag har sovit HELA natten. Känner mig utvilad. 

Tittade på Idrottsgalan igår och jag måste ge Peter Settman en eloge. Han var en helt suverän programledare. Jag satt ensam vid tv:n och skrattade högt flera gånger.   

Önskar Er alla en härlig tisdag!

Lycka!

Min ambition att gå till och från jobbet har fått en strålande start. En promenix på 40 minuter. Enkel resa. Idag var det extra lätt att ta sig till jobbet. Jag såg tendenser till att solen skulle orka titta fram. Och så blev det. Vi har haft ett strålande väder. Åtminstone på förmiddagen. Hipp, hipp hurra!!! Tänk vad glad man kan bli. För så lite, men ändå så stort. Lycka! Fattar ni...det blir ljusare för varje dag som går.

Hoppas ni alla haft en härlig måndag!

/Kram
 
    


2½ timmes...

...frivillig promenad. Mannen och jag har pratat om att vi någon gång skulle ta bakvägen till vårt favoritställe Västra Långvattnet. Idag skulle det ske. Vi traskade iväg glada i hågen.
Svängde av mot...
image383

Promenaden gick över...
     
...sten och leriga stigar

Älskling! Ska vi verkligen gå åt det här hållet?
image386 
Ja, jag tror det ialla fall

Åh, vad skönt...
image387
...inte långt kvar

Men det vi inte tänkte på var att det stod Ö. Långvattnet. Vi skulle till V Långvattnet. Vi gick och vi gick och vi gick.

Plötsligt dök sjön upp.  
image388
Vi tittade på varandra och undrade: "Känner du igen dig? Nej" 

Vi fortsatte att gå och till slut kom vi till V Långvattnet...fast inte på den sidan vi hade tänkt oss *L* Puh! Det var en promenad som hette duga. Nästa gång...då ska det bli rätt!

Krax, krax

*Hes* Igår på partyt stod jag på soffan och headbangade som värsta hårdrocksdrottningen och sjöng... schlager så glasen skallrade och grannarna bankade i väggen*L*.  

Jag bara ÄLSKAR förfester, men det där med att ge sig ut på stan och stå i kö för att komma in på något ställe...är inget för mig, så när flickorna gick ut, så gick jag hem. Jag gick hem när det var som roligast! Är hon knäpp, eller är hon knäpp? Ja, det kanske jag är, men roligt hade jag...så länge det varade!  

/Kram!


Nu...

...flickor (och pojkar) är det PARTY!!!image382

Ha en underbar kväll!!!

Åh, så mysigt...

image381

Tina och Helene! Han är fantastisk!

Foto Ulla

Smaskens

När vi är ute och fikar (känns som det var ett tag sen sist), så brukar jag inte ha SÅ svårt att bestämma vad jag vill ha. Kanelbulle! Stora och saftiga. Sen är kanelbullen ett riktmärke om ett  fikaställe är bra eller inte. Oftast går de hand i hand, men...det finns ju inget bättre än hembakade kanelbullar
image378

image379

image380

Foto Ulla

Vad fikar ni helst?

Ledig

Det är lördagmorgon. Vaknar. Hör regnet strila. As usual. Ska man bry sig? Hmmm...tänk, tänk, tänk....Nej! Ingen idé. Hörde på radion igår att Växjö bara hade haft 20 minuters sol i december månad. Det lät som VÄLDIGT lite, men det som sägs på radion och det man läser i tidningen är väl alltid sant, eller...*L*

Igår var vi på bio.
National Treasure med bl.a Nicholas Cage. Den var ok. I Göteborgs Posten fick den betyg två. Ganska ok för att vara en amerikansk, Disneyproducerad actionrulle som hela familjen lugnt kan bänka sig på. Inget blod, inga svordomar och inget snusk (GP 11/1-08) Så många filmer som jag sett under 2007 har jag aldrig förr gjort och året 2008 blir nog inte sämre. Jag har redan hunnit se två stycken Det är något speciellt. Att se film på bio. Jag gillar vår nya biograf Bergakungen. Det är häftigt med salonger som tar upp till 400 personer. Det är gott om plats för benen och man ser bra var man än sitter i salongen.

Önskar Er en härlig lördag och "ses" vi inte på hela helgen så önskar jag Er en trevlig helg!    

I kontrast...

...till allt det gråa
image374

image375

image376

image377

Ps. Det blev en bra dag idag. Har bl.a. bakat kanelbullar Ds.

Back in business

Idag är jag tillbaka på banan igen. Ögonen känns ok. Imorse när jag vaknade kunde jag öppna ögonen utan att behöva tvätta bort allt glegg först *L*, men ska fortsätta med ögonsalvan ett par dagar till. På läkarens inrådan. 

Vad händer idag? "Ingen som vet, ingen som vet"

Bara att: "Idag blir det en bra dag!"

Ha en go torsdag!

/Kram

Vår inne...?

JAAAAA!!!

På min "sköna" promenad köpte jag tulpaner. Det om något är vår för mig. 
 image371

image372

image373

Foto Ulla

Vår ute...?

INTE!!!

När jag kom hem från den "sköna" promenaden var jag...
image370
...blöt från topp till tå och inte ett enda vårtecken hade jag sett *L*

Längtan

Nu börjar det kännas. I tarmen. Vaddå? I tarmen. Kan man säga så? Kanske inte, men nu längtar jag något så vansinnigt efter...VÅREN! Jag vet....leva i nuet...inte hela tiden titta framåt, men...det är svårt. I alla fall just idag.

image368

image369

Foto Ulla

Ps. Ögonen känns lite bättre. (Det ena mer än det andra, men ändå bättre) Skönt! Ds.

/Kramiz!

En dag och två timmar

Min målsättning att 2008 skulle bli ett år där jag höll mig frisk höll i...en dag och två timmar. Vaknade imorse med en ögoninfektion. Båda ögonen helt igenmurade. Ont. Gick till jobbet. Ringde vårdcentralen. Fick en tid. Träffade en läkare som sa: -"Kraftig stafylokockinfektion i båda ögonen. Gå inte till jobbet idag eller imorgon" Men...hallå...jag har inte tid att vara mer sjuk! Gilla läget? Nej! Det känns pest.

Behöver piggas upp. Lite bilder, kanske? Från favoritplatsen Västra Långvattnet.

Vinter
image366

Sommar
image367

Foto Ulla

Utmanad igen

Den här gången är det pappaB som skickar en utmaning till mig. En utmaning där jag ska berätta sju sanningar om mig själv. Håll i hatten... nu ska ni få veta sanningen om Ulla även om den kanske är något smutsig *L*

1. Är en otroligt (och då menar jag otroligt) dålig förlorare  
2. Är en gottegris (och det syns både här och där. På kroppen alltså)
3. Är en latmask (Ligger hellre framför tv:n eller sitter framför datorn än gör allt annat som behöver göras i ett hem)
4. Kan inte äta upp maten om jag hittar ett hårstrå i det (även om det är mitt eget).
5. Älskar prinskorv (från Lithells alltså)
6. Är paniskt rädd för råttor (kan inte ens se på dem på bild. Jag vet...problem)  
7. Men framför allt...älskar jag min familj (mannen och sonen)

Den som vill får nu gärna anta utmaningen.

/Kram!

Aktiviteter...

...som för tillfället inte är så vanligt förekommande, men " soon and very soon..."

Grilla...
image364
...vid en sjö

Spela...
image365
...tennis, för den som gör det. Inte jag.
Foto Ulla


Ha en toppendag! En vanlig tisdag.

/Kram

Mjukstart

Det var inte så illa att komma tillbaka. Jag kanske inte är född till att vara lediga iallafall *L* Det var riktigt roligt att träffa kollegor och barn. Alla verkade ha haft en bra ledighet. Vi började med en mjukstart. Flera av barnen hade fortfarande semester. En av fördelarna med jobbet är att man får vara ute minst en timme en gång per dag. Det innebär att man har möjlighet att ta tillvara på det lilla ljus (mitt på dagen) vi för tillfället har i vårt avlånga land. Det är himla grått...varje dag. Jag undrar när ljuset och solen behagar återvända? Snart...hoppas jag.   

Vardag igen!

Jaha, nu var det dags igen...Vardagen ska ta vid. Hur det känns? Ja...nja...nej... tror egentligen att jag är född till att vara ledig, men...

..."Vilken bra dag det ska bli!"

Önskar Er alla en härlig måndag!

 

Fler bilder

Nu har vi inte mycket snö kvar. Det började regna...Är det någon som är förvånad? Regnar i Göteborg? Näää *ironi* Vilken tur att jag kom ut tidigt imorse för att fota

image361


image362

image363
Foto Ulla

Jag visar alltid mina bilder á la naturell. Jag vill lära mig att ta bilden med stort B utan att behöva "manipulera" med bilden. Jag tränar, tränar, tränar...


Samma fast olika

Samma smultronplanta fast olika

image359

image360

Foto Ulla

Känner ni doften?

Nu är de färdiga. Känner ni doften? Nybakat bröd. Finns det något bättre? Nej...inte för stunden. 

image358

Foto Ula

Varför sova när man kan vara vaken

Varför sova när man kan vara vaken?...hmmm...tänk, tänk, tänk... Nej, jag hade hellre sovit, men vad gör man? Jo...man sätter en bröddeg. Familjen blir så glada över att få nybakat bröd till frukost. Tänk er att få vakna till det? Nu blir ni nog allt lite avundsjuka, va?

Här har det hänt saker...vi har fått snö i Göteborg och...det snöar fortfarande. Hurra, eller?...nja...jag älskar våren, så det här passar väl inte riktigt in i mina planer *L* Men det är bara att gilla läget. Snö är fint det med...har jag hört att människor tycker *fniss* 

Årets skiftningar

Vinter
image354
"Nej, se det snöar. Nej, se det snöar. Det var väl roligt. Hurra"! (F. Körling)

Vår
image357
" Vitsippan ute i backarna står. Niger och säger att: Nu är det vår". (A. Tegnér)

Sommar
image356
"Sommar! Sommar och sol". (Sven-Ingvars)

Höst
image358
" Gubben höst se nu målar han björken i gult..."  (L. Hellsing)

Foto Ulla

Inställd begravning

På morgonen när jag vaknar går jag (nästan) alltid och hämtar tidningen.Jag gillar att börja dagen med att läsa om vad som hänt i Göteborg, i Sverige, i världen, i universum på det gamla hederliga sättet...en dagstidning. Idag kunde jag läsa om en inställd begravning. Aldrig hört talas om en begravning som blivit inställd. Varför???? Har vederbörande uppstått från de döda... *hallelujamoment*. Nej, skämt åsido så tänker jag att någon slags tragik förutom dödsfallet måste ligga bakom en sådan annons .
 
/ Ta det med ro idag!

  

Promenad

Trappor som...
image350
...tog mig upp till Västra Långvattnet *pust och stön*

Solen som...
image351
...höll på att gå ner.

Is som...
image352
...frusit fast runt kvistarna i vattenbrynet.

Någon som...
image353
...hade ritat i snön

Foto Ulla

-"Får man kosta vad det frågar"?

Ibland blir det fel. Igår när vi var och letade blixt till kameran, så skulle mannen fråga i en av butikerna vad den kostade, men... det som kom ur munnen var: -Får man kosta vad det fråga? Tjejen bakom kassan låtsades som ingenting, men det gjorde vare sig mannen eller jag. Den frågan hade vi roligt åt hela dagen. 

image349
Foto Ulla

Önskar Er alla en underbart, härlig, skön och rofylld fredag!

Canon Blixt 430EX

Nu har vi varit på stan och farit runt som om vi haft eld i baken 'L* Det verkar vara en sån dag idag...mycket ska hända på så kort tid som möjligt.

Jag gillar vår kamera, en Canon G7, men jag har inte varit så nöjd med de bilder jag tagit inomhus, så då föreslog mannen att om vi köper till en bättre blixt så ska jag nog få till bättre bilder. Nu är blixten beställd. Det blir en Canon Blixt 430EX. Den är nästan lika stor som kameran. Min handväska (ryggsäck) blir inte lättare av att även blixten ska med. Ja, ja...det löser sig...det är tur att jag har en stor väska. 

Januaritävling. Har du lust att delta? Gå in på
Nathalies sida och skriv en kommentar. Vem som helst får delta, även du som inte är bloggare.  

Uppe med tuppen

Nu har jag gjort det igen! Vaddå? Jo,...varit uppe med tuppen. Klockan 05.07 slog jag upp mina blågröna och tänkte: -" Vilken bra dag det ska bli"! Kommer att hinna med massor *L* Har redan hunnit med massor. Bloggat ett par timmar, rusat Sdalen runt (en promenad på 40 min) med min man, duschat och gjort mig snygg *hmmm*, ätit frukost och... klockan är bara 09.00. Oj, oj...hur ska det sluta? 

/Kram!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Camilliondollar Baby.  Jag ska hitta en artist vars namn (eller efternamn) börjar med bokstaven Y. Och sen ska jag utmana nästa gäng på att hitta någon på bokstaven Z.

Ni som är utmanade gör helt enkelt så att ni väljer en bra låt av ett band eller artist som börjar på bokstaven Z, eftersom jag fick bokstaven Y. Lägg ut den i er blogg och hänvisa till den här utmaningen, sedan skickar ni den vidare fast med bokstaven Å. En annan sak med den här utmaningen är att den kan skickas tillbaks till dom som redan haft den, eftersom varje bokstav är ny.

Vem ska jag föreslå? Det finns ju så många??? Eller??? Tänk, tänk, tänk, tänk....Hjälp! Kommer inte på en endaste en. Jag fuskar. Tack och lov för google.se. Neil Young blir mitt val.

Den som känner för en utmaning är välkommen att anta den här. Känn er fria att göra som ni vill.

/Kram!

Det är på väg...

Ut med julen och allt det röda...
image348

...in med det vita och ljusa.
image347

Ljuset är så sakta på väg tillbaka till oss. Är det härligt, eller är det härligt?

Foto Ulla

/Kram 

Pain au chocolate

Här kommer ännu ett bakverk á la Leila, min guru inom mat och bak.

Recept
 
(Klicka på bilderna för att göra dem större)

Några av ingredienserna
image344
...mandelmassa och choklad

image346
...nutello

Före gräddning
image345

Efter gräddning
image341 
Vid servering pudra över med florsocker.
 
Foto Ulla

Nya löften

Nytt år. Nya löften. Eller...Inte i år. Jag är urdålig på att hålla nyårslöften. I år försökte jag att inte avge några, men...så kom jag på en målsättning som jag kanske kunde hålla. Min målsättning för 2008 är att bli en mer medveten konsument. Jag ska börja köpa mer ekologiska varor. Jag vet och tycker att det är fel att de är dyrare, men jag tror att ju fler som köper ekologiskt desto mer press kan vi sätta på att priset ska sänkas. Upp till kamp!

Annars hade vi en trevlig, kul, mysig och härlig nyårsafton i goda vänners lag. Vi åt gott och spelade Wii (tvspel) nästan hela kvällen. Till förrätt åt vi Skinktoast, till huvudrätt Fläskfilé Provencal och som efterrätt Pannacotta med rårörda jordgubbar/hallon. Tack
Mia för receptet på pannacotta. Den blev lyckad! I nattens sena timma dök det upp chips och annat smått och gott. Vilken tur att vi tränade samtidigt! Det rann av oss lika fort som vi stoppade det i oss, eller...? Jag har fortfarande träningsvärk efter en boxningsmatch mot J. Jag gillar egentligen inte att spela spel, men jag får erkänna att det här var roligt, men...jobbigt. Svetten flödade *L*

Är nu ledig ett par dagar till. Ska njuta av att bara få må bra.

Önskar Er en härlig onsdag!