Lördag morgon

Regnet smattrar mot rutan. Det är mörkt. Det är tyst. Det är lördag morgon.Jag är ledig. Äppelkakakan står i ugnen i väntan på att bli färdig. Kan det vara bättre? Neeeej! Inte just här och nu i alla fall.

Filmen Förtrollad som vi såg i torsdag var helt förtrollande mysig. Men jag kan säga att vi var inte ensamma om att gå på bio den dagen. Vi fick t.om. köa in till salongen. Fast det är klart om 400 biobesökare ska in på samma salong, då kan det  väl inte annat än att... bli lite trångt.

Igår åkte vi hem till ett par goa kompisar för ett par timmars prat och skratt. De bjöd på fondue. Det verkar som fondue kommer att få en renässans under 2008 hos oss, för nu på kort tid så har vi vid två tillfällen ätit det. Och det är ju fantastiskt gott!!!

Eftersom det inte blev julafton hos syrran pga att de fick magsjuka, så åker vi dit idag och firar efterjulafton istället.
Sonens tvungen-att-vara-med-familjen period *L* är, för tillfället över, så han väljer att inte åka med. Och sen ska han med natttåget till Östersund ikväll för att fira nyår med en av kompisarna från språkresan i somras. Som förälder känns det lite nervöst att för första gången låta honom åka själv SÅ långt bort, men ska han till USA på ett år, så måste man börja våga släppa mer och mer på "tyglarna". Jag vet...men för mig kommer han alltid att vara liten (säg det bara inte till honom *L*)

Önskar Er alla en härlig lördag!

Kramkram

 

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Ha en underbar lördag!

Postat av: Mia

Det kan vara riktigt mysigt att stiga upp tidigt, bara "lyssna" på tystnaden och småpyssla lite, sen att det kommer ljuvliga dofter från ugnen gör ju inte saken sämre... ;-)

2007-12-29 @ 12:09:03
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: åsa

Fondue är gott. Vi har sedan många år tillbaka en tradition på nyår och det är fondue. Mannen gör såserna (med egen bernaisesås). Det är så vansinnigt gott. Nu blir jag hungrig. ha en skön kväll

2007-12-29 @ 18:54:25
URL: http://www.galanthus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback