Redan onsdag

Det har varit ett par långa arbetsdagardagar som innehållit utvecklingssamtal och avdelningsmöte. Idag är ännu en arbetsdagdag som sträcker sig fram till 17.45. Jag försöker promenera till jobbet på morgonen, men sen har jag en fantastisk man som oftast kommer och hämtar mig på em/kväll. Det är otroligt vad flexibel man är ibland. Igår på jobbet så var jag först på kontoret sen var det datakurs och till sist hade vi avdelningsmöte. Hjärnan är ett fantastiskt organ som kan sorera och hålla ordning på allt den måste ta in. Fast det är klart. Glömmer saker det gör jag titt som tätt.Jag såg i tidningen idag att Jonas Gardell kommer till stan till hösten. Närmare bestämt 22 sept. Vill gå. Har varit på flera av hans föreställningar. Han är speciell, men jag gillar honom. Han och Carl-Einar Häckner spelar lite i samma division. Antingen gillar man dem eller oxå inte.Ta det med ro!

Carpe diem

Fånga dagen, fast det bara är måndag eller kanske framförallt för att det bara är måndag.


Trodde jag skulle känna mig segare idag efter helgens eskapader, men det känns helt ok. Skönt!

Idag blev det en lång dag på jobbet. 7.30-17.45, men det gick fort som sjutton. Jag kan känna mig lite seg innan jag kommer till jobbet, men när jag väl är där så är arbetsdagen slut i ett nafs.

3 bra saker som hänt idag:
Ludde hämtade mig på jobbet
Middagen blev god. Spaghetti och köttfärssås. Familjen hade slagit vad om vad det skulle bli til middag. Och de hade gissat på precis det.
Mitt favoritprogram kommer kl 21.00 på kanal 5. CSI

Kram

Är trött

Vilken helg det varit! Familjen är imponerade över mig. Jag som nästan alltid hamnar i koma vid 20-tiden har två dagar i rad varit vaken längre än någon av dem. Tack flickor för festen igår. Jag hade jätteroligt. Jag dansade så jag har ont både här och där, men det är det värt. Nackdelen är ju dagen efter. Mår oftast bra, men är väldigt trött. Och ju äldre jag blir desto längre tid tar det att återhämta sig. Ta det lugnt!

En helt vanlig dag

Det blev en trevlig kväll med "Borås" tjejerna. Vi åt gott (räkgryta med ris och till efterrätt mandeltårta) och drack goda viner. Jag hade med mig Couteux du Langedouc. Ett billigt gott rött vin. Kan rekommenderas. Är inte tungt. Man dricker det som saft, typ. Hade tänkt ta bussen vid 00.00, men kvällen den gick och helt plötsligt var hon 00.50. Tiden går fort när man har roligt.

Vaknade tidigt (som jag alltid gör) fast jag lagt mig sent, men gjorde som vanligt. Jag hämtade GP. Läste den och kunde sen som tur var somna om. Måste ju vara lite utvilad inför kvällens fest.

3 bra saker som hänt idag:
Vi hittade en bra parkering i stan.
Jag köpte ett par nya skinnhandskar. Bruna.
Ludde har dammsugit lägenheten.

Jag följer "Let´s dance" på TV4 och det är SKANDAL. Lasse Brandeby som dansar som en kratta är kvar vecka efter vecka. Vem röstar kvar honom? Är det de i min ålder, eller är det de som är ännu äldre eller vilka är det? För bäbisarna (18-27 åringarna) kan det väl ändå inte vara. Eller kan det?

Ikväll går fjärde deltävlingen i melodifestivalen av stapeln. Magnus U, Sanna N, After dark, Sarah D F, Andreas J är några av dem som deltar. Vem vinner och vem fösvinner? Ingen som, ingen som vet. Folket röstar (så det kan gå hur som helst). Jag har ingen självklar vinnare.

Ha det bäst!

Fredag. Igen!

Nu har ännu en arbetsvecka passerat. Är det så att tiden går fortare ju äldre man blir? Det känns i alla fall så. Nu gillar jag ju att arbetsveckan går fort, men det betyder att även helgen rusar i samma takt.

På tal om helgen. Hur ser den ut? Mycket vin blir det. Idag ska jag träffa tre tjejer från förskollärarutbildningen i Borås. Vi gick ut 2000 och har sedan dess turats om att träffas hos varandra fyra gånger/år. Vi dricker, äter och tjötar natten lång.

Imorgon är det fest hos ett par mycket goa tjejer. Då ska det firas både födelsedag (hurra!) och inflyttningsfest på samma gång. Festen har tema rosa. Har köpt tequila rose. Den är ju rosa, eller hur

3 bra saker som hänt idag.
Bussen kom i tid
Det var skottat på trottoarerna.
Jag köpte en blomma till mig själv. En solros. Den påminner om vad vi har att se fram emot. Sommaren.

Fick brev från Sveriges trafikskolors riksförbund. Det är inte klokt, men sonen fyller 16 i april och kan då börja övningsköra. Var det verkligen 16 år sen han föddes. Det härligaste är att jag känner mig inte 16 år äldre.

Ps. Klockan är 17.15 och det är fortfarande ljust ute. Ds.
Lev nu. Livet går inte i repris

Vaknade imorse och hade ingen aning om att jag skulle bli en bloggare senare på kvällen. Känns spännande.

Jag chansade på att ta bussen till arbetet trots snöovädret som ställde till en hel del igår. Bussen var inte mer försenad än vanligt. Hurra! Det svåra var att ta sig från bussen till förskolan, där jag arbetar. Trottoarerna var INTE skottade Ja, ja det löste sig.

Efter arbetet gällde det att skynda sig hem för där väntade två underbara barn. Mina systersbarn, Emma 2 år och Filip 5 månader. Vi fick en mysig eftermiddag med mat och goa skratt. Emma har mycket att berätta. 

Nu när jag för första gången skrivit några rader på min blogg så inser jag att det inte är så lätt att skriva "dagbok" som andra kan läsa.
 
Cs 

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!