Tomhet

Nu har jag legat och läst ett flertal bloggar och det verkar som de flesta har haft en bra julafton. Det glädjer mig. Julafton är en dag med höga förväntningar på sig. Som inte alltid är lätta att uppfylla. Så här på juldagen kan jag som Anna känna en tomhet. Nu är det över för den här gången och snart är det dags att summera år 2007. Ett år fyllt av mycket glädje, men även stor sorg. Jag återkommer med året som gått. Det är trots allt några dagar kvar. 

Kramkram   

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja, så mycket planerande och donande och sen går det fort över...men det är väl så det ska vara. Det är nog bara barnen som tycker att själva julafton är lång...tills tomten kommer!

Postat av: S.A.N.D.R.A <3

God fortsättning :)!

2007-12-25 @ 12:54:50
URL: http://eyeliner.blogg.se
Postat av: Pialotta

Ja du så skriver många i alla fall.. vet i sjutton om alla bakom masken är så helnöjda precis.. upp till var och en hur och alla möjliheter till att prestera o investera till julen.. Den dagen går lika fort som alla andra.. snart nyår och summering..
Ha de fint o god fortsättning.-)
Kram

2007-12-25 @ 13:10:54
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Anna

Ja, det känns tomt när julen är slut...Så mycket stress och grejs och fix och don för en enda dag. En enda dag som nästan alla människor ser framemot och längtar till under hela långa hösten och mörka november. Så tar det bara liksom slut när alla paket är öppna....

2007-12-25 @ 13:32:23
URL: http://www.llilltrollet34.blogg.se
Postat av: A

Tack... God fortsättning själv=) Jag kan också känna en sådan tomhet efter jul...Jag tror att man har för höga förhoppningar på julen. Att de ska vara som ett "julkort" och när det inte blir så så känns det tomt....Jag vet inte, mest bara fria spekulationer=)

2007-12-25 @ 18:23:02
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback