Bloggberoende

Nu är jag orolig...jag är inte bara treoberoende utan nu har jag även blivit  bloggberoende...hur ska det sluta?...men det är SÅ kul att blogga!!! Igår hade jag 90 st besökare på min sida. Tack alla ni! Mannen sa igår att när jag kommer upp i 100 st, så måste det firas. Längtar!

När det händer traumatiska upplevelser i ens liv så blir det att man tänker och funderar mycket. Hur lever man sitt liv? Hur är man mot sina nära och kära? Finns det något i livet som man vill förändra? Många frågor...Det finns så mycket saker som man till exempel går och irriterar och stör sig på...helt i onödan..det drabbar bara en själv. Jag vill kunna tillbaka på mitt liv och känna att jag i alla fall försökte göra det bästa av det.

Jag har upptäckt  att jag lärt mig tycka om...naturell keso. Har försökt ett par gånger, men då har jag varit tvungen att blanda keson med något, men igår...tog jag keso utan något i på en sked och...mums! Vuxenpoäng, eller...?

Idag händer här saker. Först ska jag till syrran i Tuve. Pussa lite på Cornelia 1½ månad. Sen hasta vidare till frissan för klipp och toning och därefter till AnneLie på fika. Lugn, lugn...jag tar med mig kameran, så några nya bilder blir det säkert.

Kärlek till Er alla!!!       

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ja det är verkligen underbart,kul att du tittade in! Stor kram

Postat av: mona

Hej
Kikat runt här på din blogg...;-)..å ville nu önska dig en riktigt trevlig helg
Kram
Mona//

2007-09-07 @ 10:48:21
URL: http://www.mgobilder.blogg.se
Postat av: Natta

åh vilken trevlig dag du har framför dig :)
hoppas det går bra hos frisören. jag måste också klippa topparna faktiskt men jag har int tid eller pengar för det. ha det fint! visa gärna bild på resultatet :)

2007-09-07 @ 11:35:26
URL: http://naaatha.blogg.se
Postat av: uffe

hej! du skrev på min blogg om tågluffande i europa! jag ska tågluffa i europa nästa sommar med några kompisar är det tänkt, hade varit jättekul om du kanske hade några bra tips om detta! Kanske om boende, budget eller nåt sånt... vad du kan komma på! hade varit snällt av dig i så fall :P /elin

2007-09-07 @ 16:13:15
URL: http://uffepuffen.blogg.se
Postat av: Camilliondollar Baby

Ett steg närmare hundra nu då...

2007-09-07 @ 16:34:12
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se
Postat av: Camilliondollar Baby

Vilka fina bilder du har tagit! Kikade runt i din blogg...

2007-09-07 @ 22:23:34
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se
Postat av: Cajsa

Vilka snygga kort du tar, gillar! =D

2007-09-07 @ 22:23:34
URL: http://newme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback