Ett brev

Grattis mamma på namnsdagen!

Häromdagen fick vi ett brev från en tjej som ansökte om ett godkännande att få ta samma efternamn som vi. Bakgrunden till förfrågan var att hennes mamma gifte om sig med en man med det efternamnet, men innan de fick möjlighet att ändra "dotterns" efternamn till hans, så dog han. Hon måste nu ha ett godkännande av alla för att kunna genomföra namnbytet. Vi ställer oss, i vår familj, positiva till att hon ska få den möjligheten... men ett godkännande från alla med vårt efternamn och de med snarlika efternamns godkännande känns övermäktigt...men hoppas att hon har tur.

Vissa dagar känns mer jobbiga än andra. Dagar som den här med strålande sol och blå himmel känns för tillfället jobbigast. Kan inte riktigt förklara känslan, men det är som om fint väder kräver mer av glädje...glädje som bara syns på ytan...Känslan av att man måste vara tacksam tar över känslan av att bara njuta av det man har för stunden.

image70
Landvetter en tidig höstmorgon 

Foto Ulla

Stor kram till Er alla! 

  

Kommentarer
Postat av: My

Var ju tvungen att kika in till dig med :) Trevlig blogg!

Postat av: Ulla

Tack!

2007-09-09 @ 10:37:03
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Helen

Visst är det så att vissa dagar känns övermäktiga, man bara känner sig konstig. Idag har vi det underbart med sol o lite värme men blåsten är lite tråkig.
Trevligt för tjejen om det går som hon vill med efternamnet.
Ha en bra dag

2007-09-09 @ 11:25:35
URL: http://qristall.blogg.se
Postat av: Kristina

Hej! Tack så mycket för boktipsen! Ska genast kolla upp dem och förhoppningsvis är det något som faller mig i smaken. ha det så bra!

2007-09-09 @ 14:11:46
URL: http://kristinasplace.blogg.se
Postat av: Salme


Oj vad vacker din bloggsida är, helt underbar! Håller med om att vissa dagar känns som om det aldrig kan gry en ny dag. Ha en fin dag

2007-09-09 @ 15:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback