Hörde på radion...

...att man nu har till fredag på sig att söka till högskolor och universitet
...pga strulet på
www.studera.nu sida.
Jag undrar hur de tänker?
Nu flyttas väl bara problemet fram?
Ja, ja...
jag behöver ju inte bry mig
Jag hade framförhållning.


Kommentarer
Postat av: Socrate

Hej Ulla. Min son ligger på sjukhus och är just i "sökarsituationen", alltså tar studenten i sommar. Jag fick i uppdrag att sköta ansökningen och började söka, fixa & ordna för att få tag på betygskopia (originalet var på villovägar hemma) och ansökningshandlingar i torsdags. Efter några telefonsamtal och mail fick jag reda på att ALLT sker över internet blev jag mycket tacksam och kunde få iväg ansökan redan på fredagen.
OCH DEN BLEV RÄTT ENLIGT SONEN !
WOW !
Ett sammanhang där tekniken - när den nu funkar - är oerhört tidsbesparande.

Hälsar vännen Socrate

Postat av: MO

Jaså det har jag missat, hörde annars igår på radion att det var sista dan...Så trist när det strular, ha en skön dag, kram

2008-04-15 @ 13:51:23
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Socrate

Hallå Ulla. Angående min son så ser det ganska ljust ut idag, till skillnad från 1.5 vecka sen när han låg tre dygn på IVA och kämpade med svåra skador...men han är ju ung.
Beträffande mitt "petimätrande" har det liksom blivit en liten "grej" mellan Borthy och mej och hon tar det med glimten i ögat - har till och med uppmanat mig att petimätra lite mera. Jag är nog en sån vad språket anbelangar - får ofta i uppdrag att korrekturläsa olika texter - men är alls inte lärare, dock lärarbarn. Jag vill i min tur uppmana dej att fortsätta både blogga och kommentera för mina små petimätrande görs i största ödmjukhet och jag hittar ofta egna saker jag borde petimätra om i min egen blogg.
Jag jobbar i ett kommunarkiv, sedan 5 år, efter att ha varit tvungen att av hälsoskäl byta jobb, efter ca 20 år som optiker. Synd men jag trivs mycket bra där jag är idag och är tacksam att jag kan jobba alls.
Slutligen uppskattar jag att vi fått kontakt och
hoppas inte att mina petimätertendenser ska avskräcka för en fortsättning,

Hälsar vännen Socrate

2008-04-15 @ 15:31:13
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Helena

Vad energisk du är! Det lät som en väldigt intressant kurs.

2008-04-15 @ 21:26:38
URL: http://gutta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback