Schweizernötkaka
Jag har inte hållit det jag lovat
Ni har inte fått receptet till kladdkakornas Rolls-Royce
Men nu...
Varsågoda!
Jag lovar att ni som tål nötter bara kommer att älska den
Mumma!
Schweizernötkakan
Vispa 2 ägg
2 3/4 dl socker
1 1/4dl vetemjöl
100g mald mandel
50g smält smör
Blandas ihop
Smörad, bröad form m lös botten.
Grädda kakan 175grader i ca 30min.
GLASYR:
25g smör
100g Marabou schweizernötchoklad
3msk mjölk
Smält smör, bryt ner chokladen i smöret och smält, samt ta i mjölken.
Bred på den varma glasyren på kakan när den har svalnat
Serveras gärna med en klick grädde eller vaniljglass
Njut...!
♥
åååå dreggel.....
Ulla nu är du väl tokhärlig..va..himmel vad du frestar vareviga dag...åh..men hallå..va..nä..nu blir jag så galet sugen..mums på den kakan..mums på dig..kram från Annapanna..
Det ser frestande gott ut,Ulla!
Rent mumsig, dessutom ett lätt recept!
Ha det så gott!
tack å tack ..den ska provas jag lovar...
mmm va gott
Hm du måste sluta med etta .. jag blir ju rund som en boll om jag skall försätta att äta allt detta goda som du ger recept på .. för självklart måste man ju testa att laga och smaka på sånt som ser så underbart härligt ut:)
ha en mysig kväll:)
Åh, en sådan underbar kaka!
Hälsningar från en som semestrar på bästsidan! Liseberg, Universeum och Paddan hanns med i dag! Är mycket nöjd med det jag sett hittills och tom vädret är vi nöjda med!
Kram
Oj, den blir nog given till midsommar :-)
Dräglar å fnittrar!
alltså jag var bara tvungen att gå in och kolla in skapelsen igen...fick reda på att jag är tårtbakare till Midsommarkalejset...kan detta vara THE CAKE?? Borde inte smaka helt fel med solmogna gubbisar till detta....mums
Hopsan hejsan svejsan på dejsan..solen skiner köp rullgardiner..nä gör inte det..let the sun shine in..
Ulla nu är den där Anna lite tokglad..kan det vara för att semestern är inom räckhåll..jepp så är det..:)
Ååååå ge mig!!!!!!!!!